Wat is een flexwerkplek?

Veel ZZP-ers en startende ondernemers hebben geen behoefte aan een kantoorruimte. Want een kantoorruimte huren is vaak erg kostbaar, en als kleine of startende ondernemer is dat financieel al snel niet haalbaar. Maar je wil ook niet altijd je klanten ontmoeten in een koffiebar, want dat is wel gezellig maar niet erg professioneel.

Een flexwerkplek is eigenlijk een bureau en een stoel. Op onze nieuwe locatie in het centrum van Den Haag hebben we een sfeervol ingerichte ruimte met flexwerkplekken.

Natuurlijk zijn de kantoorruimtes voorzien van Wifi en is er een printer, koffie/thee-hoek, etc.

Onze flexwerkplekken

Postadres Nederland heeft een no-nonsense flexwerkplek in het hartje van het historisch centrum van Den Haag. Deze ruimte kan bovendien worden gebruikt als vergaderruimte.

Wil je er tijdens de lunch even uit, dan is er in de directe omgeving van alles te vinden. Midden in de leukste buurt van het Haagse centrum zijn er talloze lunchzaakjes en restaurants. Voor elke gelegenheid en portemonnee is er wel iets te vinden.

Dagelijks lunchen veel flexwerkers in de buurt en geregeld organiseren leden leuke uitjes of ontstaat er een spontane borrel. Eigenlijk zoals “op het werk”, maar dan leuker. Bovendien kan je zomaar die ZZP-er tegenkomen die precies doet wat jij zoekt. Zo ontstaan er spontane samenwerkingen. Precies wat je thuis, bij een groot flexwerk-kantoor of in de koffiebar mist.

En natuurlijk helpt het je werken. Uiteindelijk kom je voor één reden naar een kantoor, om te werken. Het zorgt voor de juiste focus. Iets wat lastig is in een koffiebar.

Faciliteiten

Naast onze ruime openingstijden en onmisbare zaken als een snel internet, koffie, thee en printen kun je binnenkort ook bij ons vergaderen of workshops geven.

Abonnementen

Wij bieden zeer voordelige en flexibele abonnementen. Voor iedereen zit er wel iets tussen.

Voor alle abonnementen geldt:

  • Wifi

  • Koffie, thee, water

  • Gebruik van de vergaderruimte

  • Printen en kopiëren (fair use)

  • Maandelijks gratis je abonnement wijzigen

  • Geen opzegtermijn

Af-en-toe

48 uur per maand gebruik van de flexwerkruimte

€99,00 per maand

Geregeld

24 uur per week gebruik van de flexwerkruimte

€149,00 per maand

Fulltime

Onbeperkt gebruik van de flexwerkruimte

€ 179,00 per maand

Enkeltje

Éen dag gebruik maken van de flexwerruimte

€ 19,00 per dag

Interesse?

Neem dan direct contact met ons op - info@postadresnederland.org - voor een bezichtiging of sluit meteen een abonnement af.