Postadres Nederland maakt het u gemakkelijk.

Ondernemers die nog niet toe zijn aan een kantoorruimte, maar ook niet op hun privéadres ingeschreven willen staan bieden wij een inschrijfadres.

Maar wij doen nog véél meer. Kijk wat wij voor uw bedrijf kunnen doen.

Inschrijfadres voor de KvK.

Bestel bij ons een inschrijfadres voor uw bedrijf, uw virtuele kantoor. Terwijl u vrij kunt handelen en werken is uw bedrijf op ons vaste adres geregistreerd. Dit inschrijfadres voldoet aan alle voorwaarden van de Kamer van Koophandel.

NB. een inschrijfadres is hetzelfde als een registratieadres of vestigingsadres.

Zakelijk Postadres.

Wilt u geen zakelijke post op uw privéadres ontvangen? Wilt u een zakelijke uitstraling voor uw bedrijf? Heeft u genoeg van ongewenste reclame? Bestel dan een postadres bij ons. Uw post wordt veilig en droog bewaard, en met de uiterste discretie aan u doorgezonden.

Heeft u een inschrijfadres bij Postadres Nederland, dan is een postadres inbegrepen.

Ook kunt u postpakketten op uw postadres laten bezorgen, echter alléén;

  • Maximaal 10x26x26 cm

  • Maximaal 500 gram

  • Als er NIET voor moet worden getekend

NB. Binnenkort is het mogelijk om grotere of zwaardere pakketten te ontvangen. Ook aangetekende post kan dan worden verwerkt. Wanneer dit kan zal dit op de site worden aangegeven. Heeft u al een postadres bij ons? Dan laten wij u dit weten.

Flexwerk plekken.

Natuurlijk kunt u als klant van Postadres Nederland altijd op kantoor komen werken op één van onze flexwerk plekken. Neemt u voor beschikbaarheid contact met ons op; info@postadresnederland.org

Vergaderen.

Zoekt u een representatieve vergaderruimte? Ook dan kunt u als klant van Postadres Nederland bij ons terecht. Onze vergaderruimte is te bespreken in blokken van twee uur.

HDtimelapse.net_City_1054_hirez4.jpg

Telefoonservice.

Een professionele telefoniste voor uw bedrijf en gratis 085 nummer!

Ieder telefoontje kan een nieuwe klant betekenen. Als u gebeld wordt en u neemt niet op kunt u de klant verliezen aan de concurrent. Met de telefoondienst van goedemorgen goedemiddag worden de gegevens van uw beller altijd vastgelegd door de telefoniste. Na ieder gesprek ontvangt u direct een e-mail verslag.

Maak direct een account bij goedemorgen goedemiddag aan, geef uw bedrijfsgegevens door en beschrijf kort hoe de telefonistes de telefoon dienen te beantwoorden. Per e-mail ontvangt u een toegewezen 085 nummer die u op uw website kunt zetten of waarnaar u uw bestaande nummer door kunt schakelen.

De antwoordservice is meteen klaar voor gebruik. Via een gemakkelijk controlpanel kunt ook nog eens de telefoongesprekken terug beluisteren, instructies voor de telefoniste op ieder moment wijzigen en nog veel meer.

Interesse? Volg onderstaande link voor één maand gratis proberen!

link naar goedemorgen goedemiddag

Post doorzending.

Wij verzamelen uw post en sturen deze aan u door. U hoeft dus nooit meer voor niets langs een postbus, en reclame halen wij er vast voor u uit.

Uw post wordt digitaal aan u doorgestuurd, en u geeft aan naar welk emailadres.

Bewaren of vernietigen.

Na het toezenden van de post per mail wordt het origineel een week later vernietigd. De digitale versie kunnen we voor u opslaan, dan heeft u altijd een backup. Maar deze kunnen we ook deleten nadat de doorzending heeft plaatsgevonden.